Close
Glavobolja

Glavobolja

Većina ljudi konstantno se bori s problemima, većim ili manjim. Brinemo se oko novaca, posla, djece… Ako je svaki dan sličan,  stresan i nepodnošljiv, i uz takvo mentalno stanje ne vodimo brigu o našem fizičkom stanju, prije ili kasnije ćemo imati problema. Napetost, bolovi ili nesanica, samo su neki od najčešćih manifestacija stresnog načina života, a najizraženija je glavobolja.

Glavobolju uzrokuje mnogo toga, a također postoje i različite klasifikacije glavobolja. Uzroci glavobolje mogu varirati od jednostavnog objašnjenja “nisam se dovoljno naspavala” ili “predugo sam radila za računalom”, pa sve do ozbiljnih poremećaja u našem organizmu.

No, bez obzira kako shvaćate svoju glavobolju, uvijek treba uzeti u obzir da glavobolja nije bolest, nego simptom. Koliko god se činilo najjednostavnije samo uzeti analgetik i nadati se najboljem (jer potraga za uzrokom nam oduzima vrijeme, a promjene životnog stila su preteške), ne zaboravite da vam tijelo javlja da nešto nije u redu i da je vrijeme za promjenu.

Glavobolja

Boli vas glava?

Isprobajte i vi Tajlandsku masažu i riješite se glavobolje. Naša certificirana terapeutkinja pomoći će vam povratiti vitalnost u gornji dio tijela, potaknuti cirkulaciju i riješiti se glavobolje.

Nježnim pokretima i ugodnom atmosferom u Chang Thai centru, Achara će otpustiti sav nakupljeni stres u vama!

Rezervirajte svoj termin odmah!

Adresa 3. kat, Korzo 2, Rijeka
Otvoreni smo Utorak - Nedjelja 11:00 - 21:00
Telefon +385 51 636 966, +385 99 216 1067
E-mail info@changthaicenter.com